Alina, primul proiect dupa "Bravo, ai stil!" Cum a tinuta blonda sexy sa ii rasplateasca pe cei care au fost alaturi de ea in competitie si mai ales dupa ce a iesit

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:19

Alina le-a promis celor care au fost alaturi de ea in competitie si mai ales atunci cand a fost eliminata ca ii va rasplati cu cateva surprize.

In primul rand, de cand a iesit din competitie, Alina a avut parte de o sustinere si mai mare din partea publicului care a admirat-o pentru atitudinea demna de care a dat dovada in ultima ei Gala. Pentru toti cei care au intrebari sau asteapta raspunsuri din partea blondei, fosta concurenta si-a lansat un blog in care provesteste despre experienta de la "Bravo, ai stil!" si nu numai. Blogul ei se intituleaza "Zile cu stil" unde Alina promite ca va raspunde tuturor intrebarilor si mai ales va dezvalui momente din timpul competitie.

Pentru inceput, ea a tinut sa multumeasca pe blog echipei "Bravo, ai stil!" pentru ajutorul de care a beneficiat pe parcursul show-ului.

"Ilinca, Iulia, Maurice, Raluca si Razvan, va multumesc pentru sfaturi, critici, idei, pentru tot! Desi le-am spus-o si in direct as vrea sa o si scriu aici. Ma bucur ca v-am intalnit si va promit ca voi face in asa fel incat sa merit oricand o steluta de voi si un gand bun de la Ilinca.

? M-ati ambitionat sa ma descopar, sa imi ating noi limite si sa imi setez noi target-uri. De la mine aveti fiecare un mare: "Bravo ai stil!"

Deasemenea, as dori sa multumesc si unei persoane care a fost probabil la fel de stresata in aceasta perioada ca si mine. Sotului meu. Pur si simplu, te iubesc!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

As vrea sa punctez putin din partea ce nu se vede la tv. Adica echipa din spate, oameni care au facut posibil ca eu sa ajung la inimile voastre. Toate numele acelea pe care le vedeti la sfarsitul emisiunii nu sunt doar nume. Sunt oameni profesionisti, oameni care si-au dat toata silinta ca noi toate sa aratam cel mai bine pe sticla si lumea sa ne perceapa exact cum suntem.

In cazul meu asta nu a functionat insa nu din cauza lor."

 

Taguri: