Alina, sfatuita de Raluca Badulescu sa evita culorile deschise:"Uita-te la tine, e o treaba patrata. Se face un patrat incadrat intre bretele.."/"Cand ai un bust asa, il tratezi ca atare. In fashion, un bust generos nu are ce cauta..."

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 sep 2017, 17:56

Alina a obtinut un efect nedorit in ce priveste partea de sus a tinutei din cauza bustului.

Raluca si Maurice i-au facut observatie pe rand inc e priveste alegerea hainelor de catre persoanele cu un bust generos de la natura sau cu implanturi:"Eu nu voi fi foarte dura, dar pe viitor iti recomand pentru ca si mie imi recomand. Daca ai un bust proeminent, e bine sa evitam culorile deschise si inchisul pana in gat. Uita-te la tine pe ecran. E o treaba patrata. Se face un patrat care vine incadrat intre bretele."

Cand ai un bust din acesta, natural sau pus, iti asumi chestia asta si il tratezi ca atare pentru ca majoritatea pieselor considerate fashion, un bust generos nu are ce cauta pentru ca nu da bine, i-a spus Alinei si Maurice Munteanu.

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.