"Am vazut de atatea ori pizza, galetuse de cartofi prajiti sau popcorn atarnate incat a inceput sa ma irite aceste atarnare de chestiuni gastronomico-fantastice" Maurice Munteanu, sceptic la adresa ACCESORIULUI purtat de Marisa la brau!/"Marisa, esti intr

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 14:52

Desi i-a spus ca se afla intr-o pasa proasta si se repeta, Iulia Albu i-a dat Marisei un calificativ pozitiv si a rugat-o ca pe viitor sa vina cu o tinuta care sa justifice locul in care studiaza.

Iulia Albu a observat ca Marisa nu este tocmai intr-o pasa buna si ca epeta tinutele. Cu toate acestea, i-a dat un calificativ pozitiv si chiar a avertizat-o ca ar trebui sa justifice tinutele pe care le poarta prin locul in care studiaza, respectiv la UNARTE. Desi i-a placut tinuta concurentei, Maurice nu mai agreaza accesorii precum prtofele sau genti in forma de chestii gastronomico-fantastice.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.