Ana-Maria, moment fierbinte in platoul "Bravo, ai stil!" S-a dezbracat si a intrat intr-o cada plina cu spuma. Cum au apreciat juratii momentul ei

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:36

Ana-Maria a avut un moment exploziv in cadrul Galei "Bravo, ai stil!", iar juratii au notat-o ca atare, insa si tinuta a fost analizata in amanuntime.

Dupa momentul incendiar pe care l-a realizat in Gala, Ana-Maria nu a facut impresie buna cu tinuta. Aproape toti juratii au criticat lipsa ei de imaginatie si mai ales detaliile de la halatul pe care l-a purtat. Raluca Badulescu a observat blana de oaie de la guler, iar Maurice Munteanu combinezonul care ii aduce aminte mai degraba de aspectul unei fetite decat ale unei femei fatale.

Singura care a apreciat evolutia concurentei a fost Iulia Albu care i-a dat si o nota de patru vazand ca Ana-Maria chiar se straduieste si are potential, insa nu prea mult timp la dispozitie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: