Ana-Maria Prodan nu s-a putut abtine cand a vazut-o pe Ayda: "Ea nu arata ca o pitipoanca, ci ca un glob de pus in pomul de Craciun!" Juratii nu au avut cuvinte cand au vazut-o cum s-a imbracat

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:42

Ayda a reusit sa lase juratii "Bravo, ai stil!" fara cuvinte, insa nu in sensul pozitiv, ci din contra, faptul ca a purtat o rochie de mireasa atat de impopotonata in stilul pitiponcesc, i-a determinat sa ii adreseze Aydei numai critici.

Ayda spera ca o sa ii impresioneze pe juratii "Bravo, ai stil!" cu tinuta aleasa, insa dimpotriva a starnit numai comentarii negative. Pana si invitatul Galei, Ana-Maria Prodan a fost dezamagita de alegerea concurentei si i-a spus ca arata ca un glob de Craciun, insa a apreciat faptul ca si-a indeplinit partial visul, acela de a imbraca o rochie de mireasa cel putin intr-un show. La fel a comentat si Raluca Badulescu care i-a acordat nota trei pentru faptul ca a avut curajul sa se imbrace asa in public.

Iulia Albu a fost extrem de intrigata de faptul ca Ayda a avut la dispozitie o saptamana si si-a luat rochia in ultimul moment: "Tu ai avut o saptamana la dispozitie sa te gandesti cu ce te imbraci si tu spui ca abia azi-dimineata ti-ai luat rochia!" Care este efortul tau, de fapt, a intrebat si Razvan Ciobanu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: