Anca, felicitata de Maurice Munteanu pentru un look sport foarte REUSIT: "Nu mai am nimic de adaugat, felicitari!"/ "Esti un paradox...Poti evolua in doua filme, in "Rambo" sau Flash Dance"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 14 sep 2017, 17:04

Dupa ce a venit cateva editii la rand cu tinute dezastruoase, iata ca Anca i-a surprins in mod placut de aceasta data pe jurati.

Raluca, Iulia si Maurice au fost cu totii de acord ca Anca are o tinuta sport foarte bine controlata din punct de vedere cromatic si ii vine si bine, caracterizand-o:"Imi plac foarte mult decupajele de pe salopeta. E un detaliu care mie imi place si in general acest look sport care te prinde este foarte bine controlat inclusiv cromatic, inclusiv ca accesorii."

"Tinuta e un a foarte buna.

Imi place si salopeta si ce ai facut cromatic si ca ai simtit sa asortezi desi nu ma dau in vant dupa lucrurile acestea. Bravo, felicitari!", a fos tde parere si Iulia Albu.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.