"Andra, ti-ai luat stilist? Concediaza-l! M-am saturat sa vad la tine o rochie si o pereche de sandale" Juratii i-au sarit Iuliei in cap dupa ce i-a dat Irinei un "bravo, ai stil!", iar despre tinuta Andrei a spus ca e foarte simpla:"Era mult mai demodata

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 14:45

Iulia i-a atras atentia Andrei ca are tinute repetitive si este cazul sa isi concedieze stilistul pentru ca poarta doar o rochie simpla cu o pereche de sandale.

Cand au auzit un astfel de comentariu, ceilalti jurati au intrebat-o pe Iulia cu ce Irina este mai diferita decat Andra avand in vedere ca poarta tot o tinuta simpla, respectiv o rochie si demodata pe deasupra. Fashion editorul a tinut sa precizeze ca nu despre acest aspect este vorba, insa Andra i-a si dat replica spunand ca pana acum a venit cu numeroase tinute in concurs. Spre deosebire de Iulia, Maurice si Raluca au apreciat styling-ul facut de Andra si au notat-o in consecinta cu o steluta.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.