Andreea a ajuns preferata Iuliei Albu: "Felicitari ca te-ai straduit, mi-au placut foarte mult!" Fashion editorul a atacat-o pe Cristina Mihaela si a facut-o din nou tata de pe marginea drumului. Dialogul celor doua e incendiar!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:32

Iulia Albu, ca si restul juratilor de altfel, au fost extrem de placut impresionati de momentul Andreei.

Tinuta ei din anii '70 a fost pe gustul juratilor si modul cum si-a pus in scena momentul i-a cucerit pe deplin. Intrebata cum si-a procurat tinuta, Andreea a spus ca si-a cumparat doua perechi de pantaloni din care pe unii i-a mai stramtat, iar cealalta pereche a dus-o la o croitoreasa pentru a-i face o bluza.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Iulia Albu a fost foarte multumita de rezultat: "Imi place foarte mult chestia asta si imi place a ai stiut unde sa te opresti. Ceea ce nu imi plce sunt cerceii. Mi-a placut momentul, a fost asumat, ai fost naturala. Si ceea ce nu intelege Cristina Mihaela este faptul ca tu ai fost naturala. Nici Isabela nu s-a straduit atat de mult, a salvat-o rujul."

 

Taguri: