Andreea a aparut deja intr-o publicatie dedicata analizei "street style fashion"! Uite cu ce tinuta a fost surprinsa finalista show-ului "Bravo, ai stil!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:24

Tinuta cu care Andreea a fost surprinsa pe strazile Bucurestilor a fost una cu tendinta military.

Desi i s-a spus in repetate randuri ca nu iese din zona ei de comfort si ca se complace intr-un stil clasic, iata ca Andreea a reusit sa se evidentieze printr-o tinuta corecta cu influente military. Chiar daca, dupa parerea specialistului, tinuta Andreei putea fi imbunatatita, faptul ca a fost luata in vizor, este o realizare pentru fosta finalista.

Catalin Valean, unul dintre tinerii designeri romani a precizat ca: "O ţinută corectă din punct de vedere compoziţional, dar care mizează pe o combinaţie previzibilă.

Acea vestă cu aspect utilitar putea să dea naştere unui look "army chic" extrem de creativ dacă se adăugau în mix o pereche de stilleto şi un chipiu militar cu o emblemă supradimensionată poziţionată strengăreşte." (sursa verdict.ro)

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: