Andreea a intrat in gura Iuliei Albu din cauza SALOPETEI:"Ti se pare relevant ce ai facut tu din punct de vedere al accesorizarii si diferit fata de ce a facut Cristina Mihaela?! NU as vrea sa se creeze un precedent. Nu stiu cat de in regula e sa FACETI A

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:32

Andreea a venit imbracata cu aceeasi salopeta pe care Cristina Mihaela a avut-o in sezonul trecut al competitiei "Bravo, ai stil!".

Atat Iulia Albu cat si Raluca Badulescu au fost extrem de categorice cand au vazut tinuta Andreei. Concurentei i s-a spus foarte clar ca atat ea cat si colegele ei NU au voie sa vina cu look-uri prezentate in primul sezon "Bravo, ai stil!" de catre fostele concurente. Prima care a specificat acest lucru a fost Iulia Albu, iar cea care a intarit spusele juratului a fost Raluca Badulescu: Da, Iulia are dreptate!"

"Mi se pare tu nu ai luat o fusta sau o bluza, ai luat o salopeta.Ti se pare ca tu ai facut o accesorizare diferita fata de Cristina Mihaela? Mie nu mi se pare normal sa vina concurente cu tinute imprumutate de la fostele participante...Nu incurajez acest demers!" i-a spus Iulia Albu concurentei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.