Andreea are probleme financiare si are nevoie de ajutor financiar? "Parintii mei se chinuie. Nu imi place sa vobesc despre asta..." O telespectatoare s-a oferit sa o ajute cu bani. Uite cum a reactionat concurenta

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:04

Andreea a aflat despre donatie in culise iar momentul a fost surprins de camerele de filmat.

In culise, Andreea a fost anuntata ca o doamna telespectatoare doreste sa ii doneze o suma de bani.

Concurenta nu a fost incantata de idee, considerand ca nu are nevoie de ajutor financiar. "Ma descurc, multumesc. Poate sa faca altceva, ca vin Sarbatorile. Eu am primit o invitatie, din Brasov, de la un centru de copii."

Andreea a marturisit ca si-a asumat faptul ca prezenta ei in emisiune avea sa fie costisitoare si nu s-ar fi inscris daca ar fi crezut ca nu poate sustine investitia financiara. "Era normal ca trebuie sa investesc, nu sunt un caz social", a spus ea.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

"Nu imi place sa vorbesc despre chestia asta. La fel cum parintii mei se chinuie, sunt si alti parinti care se chinuie si isi sustin copiii, muncesc pentru copiii lor. Nu trebuie sa am bani ca sa imi permit branduri", a adaugat concurenta din Zarnesti.

 

Taguri: