Andreea atac dur catre Marisa: “Nu-mi place ce ai facut azi. Ai cazut … in cap!” Vezi reactia concurentei, azi, la "Bravo, ai stil!", de la 16.30, la Kanal D

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 20 iul 2017, 12:18

In editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!” Marisa este “marul” discordiei dintre concurentele ramase in concurs.

Cu mai putin de doua saptamani inaintea desemnarii castigatoarei titlului de “cea mai stilata femeie din Romania”, concurentele nu se sfiesc cand vine de lupta pentru premiul cel mare si se “ataca” pe toate planurile. Andreea porneste ofensiva asupra Marisei, in momentul in care ii analizeaza tinuta.

“Nu-mi place ce ai facut azi. Ai cazut … "in cap"! (…) Te-ai "ridicat" putin dar nu la nivelul competitiei.

La inceputul concursului ai avut tinute foarte bune dar nu mai ai!”, i s-a adresat Andreea, Marisei.

Denisa sustine ca Adela are o strategie bine pusa la punct in ceea ce priveste concursul: “Marisa si Adela sunt prietene in continuare dar se cearta, doar ca sa atraga … Alte subiecte nu ar avea si considera ca daca se cearta, au vizibilitate! (…) Cred ca au o strategie: Adela vrea sa castige cu orice pret iar Marisa cred ca s-ar multumi si cu locul 2 ca ea se multumeste cu orice, de obicei”, spune Denisa.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Cum a reactionat Marisa atunci cand a fost “atacata” de catre colege si cum isi argumenteaza Denisa “ipoteza” lansata despre colegele ei, Marisa si Adela, aflati in editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”,

difuzata de la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.