Andreea Banica, extrem de rasfatata de sotul ei, Lucian! Uite ce cadou extrem de scump i-a cumparat barbatul pentru a-si face fericita sotia:"Multumesc mult, sotule..."

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:37

Andreea Banica, prezentatoarea "Bravo, ai stil!" este o femeie implinita din toate punctele de vedere.

Cu o cariera de succes de cantareata si cu o familie reusita, Andreea nu poate sa isi doreasca mai mult. Insa, ca orice femeie vrea sa se bucure de micile placeri ale vietii cum ar fi hainele si accesoriile, punctul slab al fiecarei reprezentante de sex feminin.

Si ca vedeta sa fie pe deplin fericita, sotul ei, Lucian, i-a facut o surprinza achizitionandu-i o geanta de brand care costa cateva mii de euro.

Vedeta nu a rezistat tentatiei de a o arata fanilor ei si pe aceasta cale i-a si multumit sotului ei pentru frumoasa surpriza.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

A post shared by Bravo, ai stil! (@bravoaistil) on

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.