Andreea, cu gura cascata cand l-a auzit pe Maurice Munteanu ce a zis despre tinuta ei: "N-ai revolutionat moda precum Iulia Albu, dar e o tinuta aplicata sa inteleaga si oamenii cum sa se imbrace intr-o zi de toamna in parc" Iulia Albu vrea la Zarnesti: "

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:42

Andreea a dat lovitura in aceasta editie de "Bravo, ai stil!" dupa ce in Gala fusese propusa pentru eliminare si era cu moralul la pamant.

Toti membrii juriului au fost de acord ca tinuta ei nu exceleaza princ eva anume, insa este una corecta pentru o zi de plimbat toamna in parc. Raluca Badulescu incurajeaza purtarea unei astfel de tinute oricui, insa personal nu ar purta basca pentru ca: "eu am basca la purtator, basca peste basca nu se poate."

"Colegii mei sunt putin extaziati, eu chiar vreau sa vin la Zarnesti.

Imi place tinuta ta! Eu aveam un vis cand eram mica, sa ajung la Oravita, insa, uite, ajung la Zarnasti", a declarat Iulia Albu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: