Andreea de la "Bravo, ai stil!", studenta model. Concurenta nu e doar frumoasa, ci si desteapta. Ea a primit o bursa de studii in China

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:14

Andreea a demonstrat de-a lungul editiilor "Bravo, ai stil!" ca este o concurenta extrem de calculata care a facut progrese vizibile in ce priveste stilul vestimentar, dar si atitudinea.

Concurenta nu este doar o fata frumoasa, pasionata de styling, haine si tot ce inseamna moda, dar este si un om preocupat de dezvoltarea personala. Andreea a fost o studenta silitoare si ca atare Universitatea la care a invatat a trimis-o cu bursa in China intr-un schimb de experiente pe care concurenta de la "Bravo, ai stil!" l-a catalogat drept una dintre cele mai frumoase perioade din viata ei: "Vreau sa împărtăşesc cu voi una dintre cele mai frumoase experienţe de pana acum: vacanţa in China! Am fost onorata sa primesc o bursa, din partea Universităţii Transivania din Brasov, pentru un

schimb de experienta in Shenyang-China! Am avut parte de o luna de zile plina de experienţe minunate alaturi de oameni deosebiţi!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: