Andreea, depunctata grav din cauza blanurilor naturale: "E odios, e hidos sa sacrifici un animal sa ii porti blana. Sa tai labutele acelui animal sa le pui la caciula?!" Teo Trandafir si-a pus mainile la ochi cand a vazut-o pe concurenta. Doar Iulia Albu

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:03

Andreea a fost apreciata doar din punct de vedere a ce atransmis momentul ei, adica un soi de caldura, dupa spusele Iuliei Albu, insa la capitolul tinuta a fost un dezastru.

Purtarea blanurilor naturale, mai exact a caciulii si a vestei din vulpe polara i-au adus Andreei numai critici negative. Prima care a depunctat-o verbal si apoi din punct de vedere al notarii a fost Teo Trandafir care nu a mai suportat si i-a spus subliniind ca un animal a murit pentru ca ea sa aiba caciula cu labute: "Ce mi s-a parut si mai teribil e ca ne-am fi dorit si mai multa blanita.

N-au murit suficiente vulpi, voiam si mai multe. Sa fie cat mai multe vulpi moarte, sa le despuiem de blana sa ne-o punem pe noi sa parem amabile si dragute. Este infiorator!"

Din punct de vedere al tinutei, Maurice Munteanu nu a putut comenta decat jovial cu tenta ironica la adresa look-ului Andreei: Ai intrat in platou cu o sanie, te-ai asezat pe o banca, a inceput sa cada un clipici, el a incremenit si tu ai plecat cu sania, fiind si imbracata destul de prost.

Piesele din blana sunt foarte urate. Am depasit "Moda in comunism!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: