Andreea, fosta finalista de la "Bravo, ai stil!", intalnire de gradul 0 cu un celebru actor international! Si-a pus mana la gura cand l-a vazut

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:37

De cand lucreaza la o televiziune de stiri, Andreea are ocazia sa intalneasca diferite personalitati si oameni din diferite medii.


Acum cateva zile, Andreea a reusit sa ii ia un interviu celebrului actor din "Games of Thrones"  care a interpretat rolul lui Hodor. Kristian Nairn a facut recent o serie de dezvaluiri pentru wowbiz.ro!

Hodor a facut si o serie de dezvaluiri picante, mai ales despre scena in care a aparut in costumul lui Adam.

"In scena in care am aparut gol am purtat un penis fals. De fapt, am avut chiar optiunea de a alege intre doua penisuri. Macar atat".

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Intrebat despre Romania, actorul a avut doar vorbe de lauda.

"Mici. Am mancat mici. Chiar imi plac. Mancarea romaneasca e foarte buna. Nu doar spun, chiar imi place cel mai mult faptul ca oamenii sunt foarte prietenosi, calzi, cu simtul umorului. Imi amintesc de irlandezi. Vara este prea cald aici".

 

Taguri: