Andreea, lasata fara cuvinte de replicile lui Maurice Munteanu si Razvan Ciobanu: "-Vino pe sex!" / "-Sau nu mai veni!" Ce i-a facut pe cei doi sa spuna asta

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 16:34

Concurenta le-a propus juratilor, in editia de vineri, o tinuta retro. Parerile primite au fost pozitive, insa juratii au avertizat-o ca, in ultima vreme, tinutele ei sunt doar din doua zone: una foarte "safe" si alta retro.

Maurice Munteanu i-a laudat pantalonii si pantofii, insa i-a criticat obiectul vestimentar pe care Andreea l-a folosit pe post de poseta, numindu-l "traisteica". "Nu pot sa spun ca ma innebunesc dupa acest model de bluza, dar inteleg de ce ai simtit nevoia s-o porti.

Nu mi se pare prost integrata", i-a spus Maurice.

"Nu ma deranjeaza tinuta ta, dar vreau sa faci un twist cat mai repede, pentru ca vad ca ai doar doua zone, mai nou: una foarte retro si una foarte safe. Pe mine, asta nu ma incanta", i-a reprosat Iulia Albu.

Dupa cateva momente de liniste, Razvan Ciobanu a replicat, in gluma: "Vino pe sex!" iar gluma a fost continuata de Maurice Munteanu: "Sau nu mai veni!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Iata cum a reactionat Andreea la auzul acestor vorbe:

 

Taguri: