Andreea Mantea, indignata de atitudinea Roxanei: "Cand urmaresc emisiunea, vad cu toate dintre voi, intrerupeti juratii, mi se poare de o proasta crestere iesita din comun" Razvan Ciobanu a observat un detaliu inestetic la lenjeria concurentei. Toti jurat

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:51

Andreea Mantea, invitatul de onoare din Gala "Bravo, ai stil!" de Halloween, a tinut sa ii aminteasca Roxanei ca atitudinea fata de jurati este una nepotrivita.

Prezentatoarea WOWbiz i-a atras atentia concurentei ca tine de proasta educatie atunci cand un jurat este intrerupt in mijlocul conversatiei si a tinut sa ii aminteasca faptul ca mai toate concurentele fac acest lucru. Cat despre momentul ei, Andreei nu i-a placut deloc faptul ca nu si-a asumat pana la capat rolul pe care si l-a ales.

Iulia Albu, cea care i-a apreciat aproape de fiecare data intentiile stilistice ale Roxanei cand ceilalti jurati au avut de comentat si dezbatut aparitiile sale, de data aceasta a fost extrem de dezamagita

de concurenta: Stii cum e, e ca si cand ai un tablou, este aproape perfect, dar este viciat de cateva mici detalii, dar viciat iremediabil Roxana. In primul rand, interpretarea ta, sandalele, acel body pe care il porti, ar fi trebuit sa fie intreg, poate o pereche de colanti..."

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Razvan Ciobanu a observat primul demersul inestetic al Roxanei in ce priveste acel body despre care a spus ca ii este cam mic la spate, designerul fiind primul care a observat acest amanunt.

 

Taguri: