Andreea rabufneste! Satula de razboiul dintre ea si Cristina Mihaela, fata ia atitudine! "Esti foarte rea si fara scrupule!" De la ce a pornit totul vedeti azi, la "Bravo, ai stil!", de la 16.30, la Kanal D

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:18

Mai sunt patru editii pana la marea finala ce va desemna castigatoarea premiului de 100.000 de lei si o cariera in televiziune. Totodata, castigatoarea va primi titlul de Cea mai stilata femeie din Romania.

“Mi se pare ca am stofa de invingatoare cu aceasta cafetiera in brate. Parca imi da stralucire. Cate ibrice cu apa se pun intr-o cafetiera? Stiu ca esti priceputa pentru ca ai castigat doua”, spune, ironica, Cristina Mihaela.

Calma, de obicei, de aceasta data Andreea rabufneste si ii da o replica taioasa fetei. (VEZI si legatura nestiuta dintre Loredana si Silvia, o alta concurenta de la "Bravo, ai stil!")

“Sper ca telespectatorii sa nu voteze persoane care sunt asa arogante si care incearca sa rada de altii prin tot felul de modalitati. Mi se pare o gluma proasta.

Esti o persoana foarte rea si fara scrupule”, spune Andreea, vizibil afectata.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Care a fost pozitia juratilor referitor la aceasta disputa a fetelor veti putea afla urmarind o noua editia show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata astazi de la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri: