Andreea, Roxana si Ioana, nominalizate pentru eliminare! Uite ce mesaj le-au transmis juratii inaintea aflarii verdictului final

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 15:12

Andreea, Roxana si Ioana sunt cele trei concurente care au fost nominalizate pentru eliminare in aceasta Gala "Bravo, ai stil!".

Inainte de afla cine paraseste competitia, juratii au tinut sa le transmita cate un mesaj de incurajare.

"Cred ca este trist pentru ele pentru ca fiecare a mai fost de cel putin o data in aceasta postura, mai putin Andreea, care este veterana deja. Mi-ar parea rau, Andreea, sa nu te mai vad incepand de luni. De Roxana mi-ar parea la fel de rau, pentru ca schimbul meu de replici cu ea este unul delicios, din punctul meu de vedere.

De tine, Ioana, mi-ar parea de asemenea rau pentru ca mi se pare ca in ultima saptamana ai facut niste pasi, si atunci ar fi pacat sa pierzi acum, cand vad ca lucrurile s-au mai domolit", a spus Razvan Ciobanu.

"Ioana, eu cred ca in seara asta ai luat un punctaj mare si pentru ca, in sfarsit, a fost in regula sa vii deghizata. Roxana, de tine mi-ar parea foarte rau, stii foarte bine! Iar fara Andreea...

eu nu imi inchipui aceasta competitie fara Andreea", a spus si Iulia Albu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Vedeti si parerile celorlalti jurati in materialul de mai jos:

 

Taguri: