Andreea s-a afisat la un mall celebru cu un accesoriu pe care Iulia Albu i l-a desfiintat intr-o editie "Bravo, ai stil! spunand ca arata ca o gaina plouata" Dovada ca fosta concurenta se imbraca exact cum simte indiferent de parerea juratilor

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:25

Andreea s-a ales cu numeroase critici din partea juratilor "Bravo, ai stil!' de-a lungul competitiei, insa nu a cedat nervos, mergand mai departe si incercand noi stiluri, dar abordate din perspectiva ei.

Fosta concurenta s-a dovedit pe parcursul competitiei extrem de puternica daca a reusit sa faca fata de fiecare data criticilor juratilor care i-au analizat tinutele. De multe ori, ea s-a ales cu foarte multe comentarii negative din cauza ca hainele pe care le purta erau prea banale sau prea ieftine, alegand magazine din care cumpara orice om normal.

In ciuda acestor critici, Andreea nu s-a lasat descurajata si in continuare poarta acele piese chiar daca i-au fost desfiintate cum este si cazul unei palariute cu stema pe care a purta-o la un mall, la o intalnire cu fetele.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: