Andreea Tonciu a izbucnit in plans! Fetita ei a vazut imagini: "Mami, de ce fata aia rea te face ciocanitoare?"

Autor: L.S.
Actualizat: 05 feb 2020, 23:11

Moment extrem de emotionant la Bravo, ai stil Celebrities, cand Andreea Tonciu a izbucnit in plans cu gandul la fetita ei care vede la tv ce se intampla

Andreea Tonciu a izbucnit in plans la emisiunea Bravo, ai stil Celebrities! "Eu nu mai pot sa fac ce am facut in trecut!"

Concurenta a avut un moment de o sinceritate maxima si, cu gandul la fetita ei, Andreea Tonciu a izbucnit in plans chiar in timpul emisiunii Bravo, ai stil Celebrities! Implicata in mai multe conflicte pe care toti telespectatorii le-au vazut, Andreea Tonciu a fost vazuta de catre fetita ei in ipostaze in care niciun copil nu ar trebui sa-si vada mama.

" Am stat acasa cu sotul meu si cu Rebeca, iar fetita mea a vazut ca am fost foarte jugnita. A vazut ca am fost acuzata de mai multe chestii si a venit la mine si m-a intrebat: "Mami, de ce fata aia rea vorbeste asa de urat cu tine? Ce ce te face ciocanitoare?"

Citeste si: Andreea Tonciu ii fura meseria Anamariei Prodan? La Bravo, ai stil Celebrities, Tonciu e impresara de fotbalisti, dar nu prea. Ce i-au zis juratii

Citeste si: Andreea Tonciu a venit cu o intreaga armata in platou! Ce note a primit din partea juratilor

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Urmariti momentul extrem de emotionant in care Andreea Tonciu povesteste despre reactia fiicei sale atunci cand a vazut la tv cum mama ei este jignita:

Citeste si: Andreea Tonciu a avut probleme cu garderoba! Cum a ajuns, din nou, pe masa juratilor

Citeste si: A fost incendiu la Bravo, ai stil Celebrities! Andreea Tonciu s-a dezbarcat in direct si s-a urcat pe masa juriului