Andreea Tonciu, cu ochii in lacrimi: "Da, este adevarat! Si fetita plange". Ce a recunoscut concurenta in legatura cu Daniel Niculescu

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 30 iul 2021, 10:51
Andreea Tonciu sufera din cauza fetitei
Sursa: Instagram

Andreea Tonciu a marturisit in platoul "Bravo, ai stil!" ca aceasta competitie si-a pus amprenta si in relatia ei de cuplu cu Daniel Niculescu.

Andreea era pe punctul sa izbucnesca in plans cand Ilinca Vandici a intrebat-o despre relatia ei cu Daniel Niculescu si daca ii duce dorul fetitei. Concurenta "Bravo, ai stil!Celebrities" a recunoscut ca intre ei mai exista si tensiuni, insa ceea ce o doare cel mai mult este faptul ca Rebeca, fetita ei ii simte cel mai mult absenta. Mai mult, fetita este obisnuita sa stea mai mult cu ea si acum plange foarte mult.

Andreea Tonciu, afectata de dorul pentru sotul si fiica ei!

Citeste si: Momentul unic pentru o concurenta "Bravo, ai stil!" Simona Halep a tinut sa se fotografieze cu ea si sa-i multumeasca

Competitia "Bravo, ai stil! Celebrities" inseamna totul pentru mine. Imi este cel mai dor de fata mea, Rebeca care uneori e mai bine si alteori mai putin bine.

De cand a venit pandemia a stat mai mult cu mine si asa s-a obisnuit. Nu mai merge nici la mama mea, iar acum este la gradinita. Plange foarte mult dupa mine. Sunt foarte emotiva si ma emotionez foarte tare cand aud tot felul de povesti. Nici la mine acasa nu este totul roz cum crede lumea chiar daca fac sa para asa. Unele avem probleme mai grave, altele mai putin grave.
Sunt certuri, normal, ca in orice cuplu, insa sper ca vom trece peste asta. Aceasta competitie m-a schimbat foarte mult: m-a invatat cum sa-mi asortez hainele. Eu, daca ma duc intr-un mall, stiu ce trebuie sa-mi cumpar si ma gandesc ca atunci cand n-o sa mai fiu aici si o sa vina ziua de luni, miercuri sau joi, o sa-mi para foarte rau ca nu mai am ce face si o sa ma gandesc ce bine era acolo chiar daca era obositor", a declarat Andreea in fata colegelor ei de platou si a juratilor.

Andreea Tonciu ravneste la premiul cel mare "Bravo, ai stil!Celebrities"

Andreea Tonciu este una din cele mai puternice concurente din emisiunea de stil si ravneste la premiul cel mare. Desi este atacata mai mereu de catre colegele ei care sustin ca are stilist, Andreea incearca sa le faca fata si mai ales sa fie pozitiva si sa nu o copleseasca dorul de fetita si sotul ei.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Citeste si: Theo Rose, in lacrimi la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Cantareata a apelat la terapie pentru a trece mai usor peste aceasta perioada dificila din viata sa!

.

 

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.