Andreea Tonciu i-a facut praf pe jurati! Ce au spus cei trei magnifici despre tinuta excentrica a concurentei

Autor: L.S.
Actualizat: 27 feb 2020, 00:21

Andreea Tonciu i-a facut praf pe cei trei jurati de la Bravo, ai stil Celebrities! Concurenta a stralucit ca un diamant intr-un trening

Cine poate sa spuna ca Andreea Tonciu nu se pricepe la moda? Cine poate sa spuna ca Andreea Tonciu e plictisitoare la Bravo, ai stil Celebrities? Nimeni! Concurenta nu inceteaza sa surprinda, iar in acesta seara, Tonciu a venit in trening.

Citeste si: Andreea Tonciu, atac dur la adresa Calinei! "Spui ca sunt favorizata, nu ti-e rusine?" Iata ce replici acide si-au spus cele doua concurente si pana unde s-a ajuns!

Citeste si: Andreea Tonciu a dat-o in bara cu culorile! "Fusta trebuia sa fie neagra!" Iata ce critici dure i-a adus Maurice Munteanu si cum a reactionat concurenta!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Citeste si: Andreea Tonciu- Marilyn Monroe, in varianta bruneta, a umplut platoul cu... diamante! Iata cum au notat-o juratii! A avut sau nu o tinuta de "femeie fatala"?

Iata cum a decurs jurizarea Andreei Tonciu:

Citeste si: Andreea Tonciu a venit cu agrafe ieftine in par. Ce i-au spus juratii Bravo, ai stil Celebrities

Citeste si: Andreea Tonciu a recunoscut de cine ii e cel mai frica! De ce a venit concurenta intr-o tinuta sobra?

Vezi aici Kanal D LIVE