Andreea Tonciu, rochie de mii de Euro si un “show ca la Dubai”, in editia de sambata “Bravo, ai stil! Celebrities”

Autor: D.I.
Actualizat: 25 ian 2020, 15:15

Andreea Tonciu va oferi un “show ca la Dubai”, in editia din aceasta seara “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata de la ora 23:00, la Kanal D!

Concurenta scoate artileria grea in materie vestimentara si va straluci intr-o rochie cu greutate! Tanara marturiseste ca greutatea rochiei este pe masura contravalorii outfitului purtat, nu mai putin de 6000 de Euro.

Momentul pus in scena de Andreea Tonciu va incinge atmosfera in platou, concurentele si juratii vor dansa pe ritmuri arabesti, ca la show-urile grandioase din Dubai. Catalin Botezatu este incantat de prestatia artistica a concurentei, astfel ca, la un moment dat, se ridica de la masa juriului si o “imbraca” in bani pe Andreea Tonciu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Intreg momentul, dar si comentariile juratilor si ale contracandidatelor Andreei Tonciu cu privire la momentul acesteia le veti putea urmari in editia de sambata seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata

de la ora 23:00, la Kanal D!

 

Taguri: