Angela, cel mai seducator si pasional dans de la "Bravo, ai stil!". Concurenta nu a dansat in viata ei, insa momentul ei i-a emotionat pe jurati"Ai fost imperiala!" Iulia Albu: "Crezi ca suntem la "Dansez pentru sora mea.."" Tinuta ta este abo-mi-na-bi-la

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:36

Dupa ce a marturisit ca niciodata nu a dansat avand o coregrafie pregatita, Angela s-a descurcat exemplar din punctul de vedere al juratilor, insa la tinuta ar fi mai avut de lucrat!

Cand a venit momentul jurizarii, Iulia Albu i-a reprosat faptul ca a avut o tinuta extrem de uratica si chiar abominabila din punctul ei de vedere. Desi i-a placut dansul i-a spus ca suntem la "Bravo, ai sti!" nu la "Dansez pentru sora mea!", iar o tinuta atat de urata nu are ce cauta pe o fata atat de frumoasa!

Daca primul jurat a desfiintat-o, Maurice Munteanu si-a luat revansa si a felicitat-o pentru dansul executat spunandu-i ca a fost "imperiala" si ca a reusit sa ii transmita emotie. "E foarte greu sa combini rosul cu negru, te-ai descurcat impecabil, magistral, iar inc e priveste tinuta, e o combinatie dificila, dar ai pus-o in scena foarte bine!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: