Angela, noua concurenta de la "Bravo, ai stil!", schimbare spectaculoasa de look! Cum arata inainte sa intre in cea mai tare competitie de stil din Romania!

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:28

Angela, tânără în vârstă de 25 de ani, originara din Chişinău,  s-a remarcat încă dîn  primele ediţii "Bravo, ai stil!", atât prin ţinute dar şi prin caracterul destul de puternic.

Noua concurenta din cel mai tare show de stil din România cochetează de câţiva ani buni cu aparatul foto, realizând numeroase şedinţe foto, fiind în acelaşi timp model pentru diferite branduri.

Înainte de a fi aleasa pentru a participa în competiţia "Bravo,ai stil!", Angela era bruneta. Tânără care îşi doreşte sa fie actriţă de filme, si-a vopsit parul blond şi se pare ca a făcut o alegere buna deoarece juratii show-ului sunt de părere ca este una dintre cele mai angelice prezente din competiţie şi totodată o concurenta puternica.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: