Angela, prima reactie dupa ce a fost eliminata de la "Bravo, ai stil!" Uite ce le-a transmis fanilor

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 15:49

Angela a parasit ieri seara competitia "Bravo, ai stil!" dupa ce a strans doar 7% dintre voturile telespectatorilor.

Concurenta si-a luat ramas bun de la colegele ei si de la jurati cu zambetul pe buze, fiind totusi vizibil marcata de verdict; intr-un final, a izbucnit in lacrimi.

Astazi, ea a postat pe contul de Instagram un mesaj adresat fanilor ei.

"Salut,
Imi doresc sa va transmit fericirea pe care o simt in aceste momente, asa ca, va las aici mesajul meu.

Pana aseara, nu eram sigura ca am ajuns la inimile voastre. Astazi, sunt convinsa. Iesirea mea din emisiune nu este un esec, este un triumf. Scopul era sa ajung la voi, sa demonstrez ce pot si cat pot. Vad ca le-am facut din plin, pe toate cele enumerate mai sus. Asa cum ati scris in sute de mesaje, v-am transmis sensibilitate, talent, educatie, intr-un cuvant, #emotie. Stiti foarte bine cat este de usor sa iesi in evidenta prin urat, dar tot la fel de bine stiti cat de greu este sa iesi in evidenta prin frumos.
Am ales calea grea, calea frumoasa. Si voi ati inteles. Sunteti dovada vie ca nu sunt singura care militeaza pentru calitate. Ramaneti sensibili, inteligenti si iubiti viata. Eu raman aici, online, cu proiecte fabuloase. #nofear #bereal
P.S. pentru ca am promis, la ora 16 voi fi live pe facebook."

Salut, Imi doresc sa va transmit fericirea pe care o simt in aceste momente, asa ca, va las aici mesajul meu. Pana aseara, nu eram sigura ca am ajuns la inimile voastre. Astazi, sunt convinsa. Iesirea mea din emisiune nu este un esec, este un triumf. Scopul era sa ajung la voi, sa demonstrez ce pot si cat pot. Vad ca le-am facut din plin, pe toate cele enumerate mai sus. Asa cum ati scris in sute de mesaje, v-am transmis sensibilitate, talent, educatie, intr-un cuvant, #emotie. Stiti foarte bine cat este de usor sa iesi in evidenta prin urat, dar tot la fel de bine stiti cat de greu este sa iesi in evidenta prin frumos. Am ales calea grea, calea frumoasa. Si voi ati inteles. Sunteti dovada vie ca nu sunt singura care militeaza pentru calitate. Ramaneti sensibili, inteligenti si iubiti viata. Eu raman aici, online, cu proiecte fabuloase. #nofear #bereal P.S. pentru ca am promis, la ora 16 voi fi live pe facebook.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

A post shared by Angela Carp (@aniolavalerie) on

 

Taguri: