Aparitie incendiara a Andrei pe scena de la "Bravo, ai stil!" S-a imbracat foarte sexy si a incercat sa o imite pe Anda Adam! Crezi ca i-a reusit?

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:29

Aparitia ei pe scena a ridicat publicul in picioare.

Se pare ca Andra nu e o fana a Andrei Adam, din moment ce a ales sa o imite in aceasta gala, ce avea ca tema personificarea unei vedete pe care concurentele nu o plac. Ea a intrat in scena alaturi de coregraful show-ului si a dansat pe una dintre piesele celebre ale Andei Adam, insa nu a reusit sa ii vrajeasca pe jurati.

"O cunosc foarte bine pe Anda, evident ca nu ti-a iesit", i-a spus Rona Hartner. "Ea are o chestie de street-art, de cartier. La tine se vede ca nu ai chestia asta natural. Esti foarte departe de Anda, e clar! E complet opusul tau."

Raluca Badulescu si-a mentinut parerea din ultimele saptamani despre Andra: "Esti bomba sexy!"

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

In schimb, Maurice Munteanu a facut observatia ca tinuta aleasa ii aduce aminte mai mult de Madonna decat de Anda Adam. "Un paradox!"

Iata care au fost criticile juratilor:

 

Taguri: