"As avea un atac de panica la vederea acestor incaltari!" Maurice Munteanu, ingrozit de pantofii pe care Andreea i-a asortat la o tinuta de inspiratie populara

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:31

Concurenta a ales tinuta pentru un eveniment popular in Brasov, defilarea Junilor Brasovului, la care iubitul ei defileaza calare, in port popular.

Tinuta aleasa nu a fost una inspirata, din punctul de vedere al juratilor. "Daca mi-as propune sa te iau de mana si sa decolam din Piata Sfatului, fie n-ai putea sa alergi, fie ai alerga stangace, fie eu as avea un atac de panica la vedere acelor incaltari".

Juratii au observat ca fota si ia purtate nu sunt originale, sunt doar reproduceri recente. "Ai gresit foarte tare ca ai asociat aceasta tinuta cu acele incaltari, care sunt foarte urate!", i-a spus Maurice.

"Ai violat tot portul traditional romanesc", i-a reprosat si Iulia Albu. Iata ce sugestii i-a dat fashion editor-ul pentru o tinuta cu stil:

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: