"As fi inteles acest discurs al tau daca erai o femeie de cariera, dar pari o femeie extrem de supusa. Eu cred ca nu te-a cerut si de-aia esti asa!" "M-ai dezamagit groaznic!" Iulia, note extrem de mici in Gala!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:36

Iulia i-a dezamagit pe juratii "Bravo, ai stil!" atat prin moment cat si prin tinuta.

Juratii nu se asteptau ca tocmai Iulia care a avut pana acum numai aparitii reusite, sa ii dezamageasca pana intr-acolo incat sa ii dea note foarte mici, Razvan Ciobanu fiind chiar determinat sa ii dea 1.

Iulia Albu a incercat sa inteleaga momentul si discursul Iuliei si i-a pus concurentei cateva intrebari: Tu cu ce te ocupi? Ai un business, lucrezi undeva? Nu e ca si cand ai fi vreo mare femeie de afaceri sau de cariera? As fi inteles acest discurs al tau daca ai fi fost o femeie

de cariera, dar tu pari o femeie extrem de supusa pentru ca ai o voce stinsa. Eu asa cred. Nu este un lucru rau. Ai o tinuta pentru o zi din timpul saptamanii. As vrea sa incetam cu costumele."

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: