"Asocierea mi se pare VULGARA. Tema nu era "La furoul vesel"/"Pentru dansat pe un cub intr-o discoteca, mi se pare foarte ok..." Razvan Ciobanu, replica MORTALA Ralucai Badulescu: "Cum vede o bucatica de piele, e lesinata, ca FOTBALISTII!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 14:47

Desi trei jurati au declarat sus si tare ca tinuta Otiliei este vulgara, Raluca Badulescu s-a declarat fascinata de aparitia tinerei de 18 ani.

Atat Iulia cat si Maurice au declarat ca tinuta Otiliei este una vulgara, insa Raluca o vede cu alti ochi: "Cand oi imbatrani, atunci imbraca-te! Asa se invartea ea toata saptamana, si in Gala, o data a evoluat!"

"Tema nu era "La furoul vesel" si nici "La furoul trist", tema era petrecere la piscina", a spus infuriat Maurice Munteanu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.