Astazi in "Bravo, ai stil!": Un nou razboi intre doua concurente de la "Bravo, ai stil!" Silvia, catre Roxana: "Ursuletii Panda nu cred ca pot fi cumparati!" Intrati sa vedeti cum a fost imbracata

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:46

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!” alegerea vestimentara a Roxanei, una dintre aspirantele la titlul de "Cea mai stilata femeie din Romania", aprinde spiritele in platoul emisiunii.

Silvia o critica dur pe fata pentru alegerile vestimentare facute.

“Pari costumata intr-o gheisa. Ursuletii panda nu cred ca pot fi cumparati nici macar de cei mai mari magnati ai lumii. In niciun caz, acestia nu pot fi expusi in magazinele de tip Pet shop”, spune Silvia.

“Ursuletii panda nu mai sunt pe cale de disparitie. S-au inmultit si putem sa ne mai bucuram de ei o vreme. 

Este un manson vechi de 100 de ani. Animalul care a murit pentru el a murit acum multi ani si ar fi fost pacat sa o faca degeaba. Nu stiu blana carui animal este. Este o piesa de muzeu”,  spune Roxana in apararea ei.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Ce au de spus juratii in ceea ce priveste vestimentatia Roxanei veti putea afla urmarind o noua editie a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata de la ora 17:00, la Kanal D!

 

Taguri: