"Astazi te propui de parca te-a lovit masina. Ai si cutitul ala in cap! Sa imi infig si eu o foarfeca in frunte cand oi avea de taiat ceva?! Raluca Badulescu, ironie la adresa unei concurente care a venit imbracata intr-o tinuta "relaxata" Reactia tinerei

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:35

Raluca Badulescu i-a atras atentia foarte dur Silviei ca a venit cam relaxata propunand un look destul de simplu si mai ales accesoriile cum ar fi cel din par, nu ar trebui sa existe.

Enervata de situatie, Raluca i-a explicat in termeni destuld e duri Silviei de ce nu este in regula tinuta cu care a venit in aceasta editie: Cand un lucru este trantit forta asa pe deasupra hainelor, zici ca esti asa, "into the face", prea vizibil...eu nu inteleg de unde atata relaxare, de ce ne-am relaxat? Iar tu de ce te-ai relaxat, ca saptamana asta nu ai avut tinute bune. Azi ai zis sa te propui ca si cand te-a lovit masina! Si cu cutitul ala in cap.

Sa imi infig si eu o foarfeca in frunte cand oi avea ceva de taiat?!"

Concurenta, exasperata de situatie incearca sa explice ca: "O sa vin si eu in lenejrie intima, pe tocuri si propusa toata...in fiecare zi am vrut sa prezint altceve, alte colege au fost incurajate, eu ce sa fac sa plang,s a ma tavalesc pe jos pe aici?"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: