Atac dur al Denisei: "Marisa este un fel de Petronela!" Astazi, la "Bravo, ai stil!", de la 16.30, la Kanal D

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 20 iul 2017, 12:15

In editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!” doar patru concurente au mai ramas in competitia pentru castigarea titlului de “cea mai stilata femeie din Romania”.

Marisa, care a pasit prima dintre concurente pe scena concursului, si-a prezentat tinuta in “pasi de dans”. Tanara nu s-a lasat pana nu le-a oferit o “lectie” de dans lui Razvan Ciobanu si Cristinei Mihaela, invitata editiei.

Outfitul Marisei nu pare sa o fi impresionat pe Denisa, care a tinut sa isi spuna punctul de vedere in ceea ce priveste rezultatele pe care le-a obtinut colega ei in concurs, in ultimul timp: “Marisa a devenit un fel de Petronela (fosta concurenta <Bravo, ai stil!>, sezonul 2, n.r.).

Tu esti tinuta in concurs de voturile oamenilor de acasa, pentru ca tu tinute bune nu mai ai”, a spus Denisa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Cum a reactionat Marisa atunci cand a auzit parerea Denisei si cine se va ridica la nivelul asteptarilor juratilor in aceasta editie, aflati astazi la “Bravo, ai stil!”, de la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.