Au fost rivale si criticile s-au intetit intre ele in ultima perioada, insa Cristina Mihaela a izbucnit in hohote de plans dupa ce s-a decis cine paraseste concursul "Bravo, ai stil!": "Imi pare rau ca pleaca, o sa imi lipseasca, o iubesc foarte mult!" Pa

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:18

Andreea si Alina au ramas in fata uneia dintre provocarile cele mai mari din competitie - momentul eliminarii!

Se pare ca si de aceasta data, publicul a fost de partea Andreei, avand cele mai multe voturi din partea fanilor, iar cea care a plecat acasa a fost Alina. Concurenta isi dorea enorm sa ajunga in marea Finala, insa drumul ei s-a oprit cu o saptamana mai devreme.

Alina a dezvaluit ca nu regreta nimic, le ureaza succes in continuare colegelor ei si le-a spus ca nu e cazul sa se faca o drama din eliminarea ei pentru ca se astepta la acest fapt si mai ales nimeni nu trebuie sa o ia in tregic ca vor mai fi ocazii in care se vor revedea si in afara competitiei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: