"Avem o problema cu proportiile! Arata a butoias!" Juratii au o problema cu silueta Roxanei? Raluca Badulescu: "Cand te-am vazut cu puiul ala negru in mana, l-am vazut pe King Kong cu fi-su in brate"

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:06

Razvan Ciobanu si Raluca Badulescu au fost nemultumiti de volumele create de tinuta Roxanei.

"Mai Iulia, traiasca familia mea si-a ta si-a Roxanei, avem o problema cu proportiile. Si-a badijonat gatul, dupa care avem o bluza care se muleaza pe burtica pe care si-o iubeste, nimic de zis...", i-a atas atentia Razvan Ciobanu Iuliei Albu, care a fost de parere ca tinuta neagra o inalta pe Roxana si o face mai supla.

"Tu vorbesti serios ca n-arata a butoias?", a intrebat-o, ironic, Razvan.

Maurice Munteanu a fost, in schimb, mult mai succint: "Nu imi plac incaltarile, nu-mi plac dressurile, nu-mi place geanta, nu-mi place blana de la gat, nu-mi plac materialele. Te sfatuiesc sa abordezi genul asta de estetica, dar mult mai bine controlat", a spus acesta.

Si Raluca Badulescu a avut o parere proasta despre alegerea Roxanei: "Cand te-am vazut cu puiul ala negru in mana, l-am vazut pe King Kong cu fi-su in brate".

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Iata cum a reactionat concurenta:

 

Taguri: