Ayda a reusit sa ii reaminteasca Iuliei Albu ce uraste cel mai mult pe aceasta lume: "Urasc pinguinii, mai ales cei in pantofi urati pentru ca sunt monstruosi!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:37

Ayda a reusit sa ii aminteasca Iuliei Albu de faptul ca uraste pinguinii pentru ca toata tinuta ei o aseamana cu aceste animale.

Iulia Albu i-a promis totusi Aydei ca ii va analiza tinuta trecand peste acest aspect si i-a spus ca nu au ce cauta doua linii de demarcatie in tinuta. "Nu ai cum sa ai asa ceva. Fundul tau pare foarte lat. Ti-ai scurtat mainile si ai umerii mai mari si te fac grasa. Te-ai gandit ca, de prima data, sa ai o aparitie monstruoasa ca data viitoare sa nu existe una mai rea de atat.

Eu vad doua talii, betelia pantalonului cat si cureaua."

Raluca Badulescu a observat, in schimb, ca Ayda are foarte mari emotii si ii tremura picioarele, iar machiajul trebuia refacut. trecand peste aceste detalii, vedeta a spus si ea ca nu e tinuta care sa ii aduca noroc in aceasta seara.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: