"Bai, ati vazut-o cum arata dintr-o parte?! Doamne, mama, ce ai facut...Bravo, ce bine arati TOT!" Raluca Badulescu, in extaz la vederea Otiliei! Concurenta s-a trezit in mijocul jurizarii fara rochie. Cum au reactionat juratii si concurentele: "Ajuta-ma,

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:35

Momente incendiare la "Bravo, ai stil!", dupa ce Otilia a ramas fara breteaua de la rochie care i-a dezvelit sanii.

In timpul jurizarii, rochia i-a jucat feste Otiliei si dupa ce ca tanara concurenta nu purta nimic pe dedesubt si tinuta avea crapaturi peste tot, i s-a mai intamplat si un mic incident care a fost in avantajul ei totusi. La un moment dat i s-a desprins breteaua de la rochie, iar Otilia si-a ratat nurii.

Ne mai stiind ce sa faca, concurenta a cerut ajutor colegelor ei care au sarit imediat.

Insa, juratii, cel putin o parte din ei, nu au gustat deloc din momentul Otiliei, doar Iulia Albu si Raluca Badulescu apreciind faptul ca mica concurenta a avut un moment de senzatie chiar daca poate a fost regizat!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.