Beatrice a pasit in fata juratilor sigura pe ea, insa nu se astepta la asemenea CRITICI! "Nu voi incuraja nici uciderea animalelor pentru blanuri si nici supraacesorizarea" Maurice o taxeaza pe Beatrice pentru modul in care se adreseaza colegelor ei: "Nu

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 sep 2017, 23:12

Blana lui Beatrice a intrat in vizorul Iuliei Albu, insa comportamentul concurentei a fost luat la ochi de catre fashion editor pentru ca a ridicat tonul la jurati.

Iulia Albu nu a putut trece cu vederea faptul ca Beatrice are senzatia ca se crede mai buna decat restul colegelor ei si mai buna decat jurati, de aceea a pus-o la punct, mai ales ca tanara l-a apostrofat si pe Maurice Munteanu si a incercat sa ridice tonul la ei:"Mi se pare ca ai ridicat tonul, ca l-ai apostrofat pe Maurice si ca te consideri mai buna decat toata lumea, inclusiv fata de cei de la aceasta masa care suntem aici sa va jurizam.

Daca erati vreuna atat de buna, atunci erati la masa juriului..."

"V-a spus cineva ca e obligatoriu sa aveti blana? Cine ti-a recomandat? Nu este vorba despre serialul respectiv...eu mi-as fi dorit ca observatia sa fie mult mai fina? Nu este o tinuta relevanta pentru abilitatile tale stilistice...a fost concluzia Iuliei Albu.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.