Beatrice, singura concurenta care si-a aparat tinuta! Juratii au fost extrem de impresionati atitudinea si de modul cum s-a prezentat concurenta:"Bravo, este o aparitie memorabila. Esti eleganta, esti frumoasa si imi place si acest aer de luptatoare!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 aug 2017, 17:52

Beatrice a fost singura concurenta care nu a venit cu o tinuta de zi in prima editie "Bravo, ai stil!"

Toti juratii, inclusiv Razvan Ciobanu, au observat faptul ca Beatrice a intrat in competitie extrem de hotarata si cu un look mai aparte, ea alegand sa nu vina intr-o tinuta banala, de zi. In plus, pentru cei trei a contat foarte mult si faptul ca noua concurenta a avut o atitudine foarte ferma cand a venit vorba de a-si apara tinuta.

"Bravo, este o aparitie memorabila. Esti frumoasa si eleganta. Trebuie sa va propuneti in fata publicului asa cum sunteti cu adevarat. Felicitari, imi placi cu adevarat!", a fost de parere Raluca.

"Ai o tinuta care se vrea a fi ceva mai putin de zi. Nu imi place ce ai facut neaparat, nu imi place acea dublura, insa ma deranjeaza si la tine machiajul." As fi vrut o bucla lejera, i-a sugerat Iulia Albu concurentei.

 

 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.