Bianca, APARITIE care a incins imaginatia juratilor si a publicului! Are sau nu LENJERIE INTIMA? Iulia Albu si Razvan Ciobanu, noi contre pe tema tinutei concurentei: "Nu e nicio problema ca voi nu intelegeti, m-am obisnuit!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:46

Bianca a reusit sa o convinga atat pe Raluca cat si pe Iulia ca merita o steluta, asa ca noua concurenta a inceput cu dreptul.

Chiar daca a avut multe scapari la nivel de styling, se pare ca Bianca a reusit sa ii convinga pe o parte din jurati ca poate mai mult:"Vad un inceput de ceva, vad ca nu ai simtit nevoia sa accesorizezi cu mult auriu. Ai accesorizat braul cu incaltamintea. Cromatic, imi place foarte mult. Imi place ca nu ai plusat, imi place ca nu ai accesorii aurii. Ma deranjeaza si pe mine auriul de pe picior, insa imi place ca nu ai un machiaj excesiv, data viitoare fa-ti un wet look...!"

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.