Bianca Giurcanu a izbucnit in lacrimi in timpul jurizarii! Ce s-a intamplat si de ce a plecat concurenta din emisiune

Autor: L.S.
Actualizat: 26 feb 2020, 23:36

Bianca Giurcanu a fost nevoita sa plece din emisiune, dupa ce a izbucnit in lacrimi chiar in timpul jurizarii de la Bravo, ai stil Celebrities! Ce s-a intamplat

Bianca Giurcanu a trecut prin momente grele in aceasta seara! Chiar in timpul jurizarii, concurenta a izbucnit in plans, fapt care i-a ingrijorat pe toti cei prezenti in platou. Tanara concurenta a fost intrebata ce o supara, iar ea a raspuns ca inca de dimineata nu se simtea prea bine si ca ii vine sa planga fara sa isi poata da seama de ce.

Citeste si: Bianca Giurcanu, cea mai proasta tinuta a editiei? Ce note a primit!

Citeste si: Bianca Giurcanu, exact ca-n filmele cu Nikita! "Imi placi mult in seara asta!" Iata cum a complimentat-o Catalin Botezatu si ce reactii a starnit in platou!

Citeste si: Bianca Giurcanu, lacrimi si emotii in platoul "Bravo, ai stil! Celebrities"! Iata ce mesaj i-a transmis iubitul ei!

Juratii i-au spus ca poate sa ceara o pauza si sa iasa afara, daca doreste, insa concurenta a insistat sa ramana in platou pana la finalul jurizarii.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Pentru cei din fata televizorului, totul pare idilic si feeric in imaginile pe care le urmaresc, insa presiunea, stress-ul si oboseala isi spun cuvantul chiar si in cazul profesionistilor de televiziune, nu doar in cazul concurentelor de la Bravo, ai stil Celebrities, care nu au experienta si exercitiul filmarilor indelungate si al emotiilor copesitoare din timpul unui reality show.

Iata jurizarea Biancai Giurcanu si momentul in care ea paraseste platoul Bravo, ai stil Celebrities:

Citeste si: Bianca Giurcanu s-a propus pe gipsy, dar nu i-a dat pe spate pe jurati. Ce sfat i-a dat Maurce cencurentei

Citeste si: Bianca Giurcanu a izbucnit in lacrimi! Ce s-a intamplat in platoul Bravo, ai stil Celebrities?

Vezi aici Kanal D LIVE

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.