Bianca, PRIMA REACTIE dupa ce a fost ELIMINATA! Vezi ce a spus despre Mihaela, cea care a fost preferata in locul ei. Cuvintele ei sunt cu siguranta un EXEMPLU!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 14:50

Bianca a parasit aseara competita "Bravo, ai stil!", insa fara urma de regret chiar daca si-ar fi mai dorit sa stea in competitie. Fosta concurenta a inteles ca locul ei nu este in acest show si ca atare, a si explicat de ce Mihaela este mai potrivita.

Fara suparare, Bianca a declarat pe o pagina de socializare ca s-ar fi suparat mai mult daca o alta concurenta ar fi fost preferata in locul Mihaelei pentru ca ea considera ca rivala ei are un cuvant de spus in competitie:"Ma bucur mult ca a ramas alaturi de voi, ea are un cuvant de spus si este o esenta tare si complexa. Daca as fi fost "eliminata" de o alta concurenta, regretul meu s-ar fi dublat.

"Omul, locul si momentul" se pare ca in aceasta ecuatie doar omul era potrivit, locul si momentul probabil mai trebuie cautate. Nu disperam, mai este timp pentru ca abia acum povestea mea incepe!"

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.