Bianca Rus s-a urcat pe Maurice! Moment exploziv la Bravo, ai stil Celebrities: de ce e Bia pe masa juratilor?

Autor: L.S.
Actualizat: 13 mar 2020, 00:27

Bianca Rus s-a urcat pe masa juratilor, intr-o explozie de bucurie! Maurice a fost atat de surprins, ca a ramas fara reactie. Iata ce s-a intamplat

Bianca Rus a venit la defilare si nimic nu prevestea ca in platoul Bravo, ai stil Celebrities va urma un moment exploziv! Concurenta a purtat o tinuta in culorile rosu si alb, aceleasi ca ale prezentatoarei emisiunii, insa stilingul nu a fost nici pe departe comparabil.

Catalin Botezatu si Raluca Badulescu au spus ca tinuta Biancai Rus nu este una reusita si i-au criticat piesele din care si-a compus tinuta.

Surpriza a venit de la Maurice Munteanu! Dar iata momentul exploziv, la care nimeni nu se astepta:

Citeste si: S-a pornit potopul! Deea si Bia au ajuns din nou la cutite! "Cum iti permiti sa-mi adresezi asemenea cuvinte?" Iata pana unde s-a ajuns!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Citeste si: Conflictul dintre Bia si Deea a recidivat! "De la inceput e aroganta!" Iata ce replici acide si-au spus cele doua concurente!

Citeste si: Calina si Bia l-au acostat pe Catalin Botezatu in culise! Ce anume i-au cerut cele doua concurente juratului si cum a reactionat acesta!