Bomba sfarsitului de an! Ilinca Vandici e insarcinata! Prezentatoarea "Bravo, ai stil!" e in culmea fericirii! In vara lui 2017 va deveni mamica!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:24

Anul 2016 nu se putea incheia fara o ultima bomba de presa data de WOWbiz.ro, in exclusivitate, fireste.

Ilinca Vandici, vedeta show-ului "Bravo, ai stil!" de la Kanal D, este insarcinata. Frumoasa satena a aflat vestea cea mare in urma cu putin timp. "Sunt atat de fericita incat imi vine sa urlu in gura mare vestea minunata pe care mi-a adus-o Dumnezeu.

Imi doresc de foarte multa vreme un copil si, iata, in sfarsit, visul mi s-a implinit. Andrei, iubitul meu (n.r. Ilinca Vandici este intr-o relatie cu afaceristul Andrei Neacsu, fiul primarului din comuna ilfoveana Tunari) este si el in culmea fericirii, mai ales ca isi dorea enorm un copil. De abia asteptam sa devenim parinti", a declarat Ilinca in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Si cum bebelusul este pe drum, in scurt timp este foarte posibil sa asistam si la o casatorie intre Ilinca si Andrei. Cine stie?, poate vor face nunta in acelasi timp cu botezul. In acest moment cei doi indragostiti se afla intr-o vacanta exotica, urmand ca pe Ilinca sa o revedem din ianuarie la un nou sezon al fashion-show-ului "Bravo, ai stil!".

 

Taguri: