Bote, dezvaluiri in culise: "Sa ma scuipati pe mine daca nu o sa o vedeti pe Alexandra sexy!"

Autor: L.S.
Actualizat: 13 mar 2020, 23:12

Catalin Botezatu o place pe Alexandra Ungureanu si chiar pariaza pe faptul ca artista va evolua mult in ce priveste stilul. Iata ce spune Bote in culise

Alexandra Ungureanu nu a reusit sa ii impresioneze pe jurati in aceasta seara, desi cantareata a incercat, purtand o pereche de blugi mulati, o capa din pene si un machiaj foarte accentuat.

Nu se poate spune ca Alexandra Ungureanu a iesit din zona ei de confort, insa specialistii in moda si stil vad cu alti ochi evolutia concurentei la Bravo, ai stil Celebrities.

Surpriza de proportii vine de la Catalin Botezatu, care e gata sa parieze pe Alexandra Ungureanu si spune ca, daca artista va reusi sa mearga pana departe in competitie vom vedea o alta Alexandra Ungureanu, una sexy.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Iata ce dezvaluiri a facut Bote in culise:

Citeste si: Alexandra Ungureanu, luata la rost de Andreea Tonciu! "A plecat Gina si ai venit tu!"

Citeste si: Deea Codrea, conflict cu Alexandra Ungureanu. Cristina Siscanu spune lucrurile pe fata: "Deea pare ca se teme de ceva!"

Citeste si: Alexandra Ungureanu a dat lovitura! Concurenta a luat cele mai mari note! Andreea Tonciu s-a revoltat! Tu esti pe locul 1 ai eu nu mai sunt!"