"Bravo, ai stil!”, pe romaneste, de 1 decembrie! Cum s-au imbracat concurentele in stil popular, azi, de la ora 17.00, la Kanal D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:13

In editia de 1 decembrie, concurentele de la “Bravo, ai stil!” au avut de pregatit o tema in ton cu ziua speciala celebrata de romani: reinterpretarea portului popular.

In pasi de dans pe muzica populara romaneasca, cele sase fete din competitia “Bravo, ai stil!” vor defila in tinute traditionale romanesti, adaptate zilelor noastre, iar piesele de rezistenta ce au consacrat portul romanesc nu vor fi trecute cu vederea de acestea.


Cristina Mihaela si-a accesorizat tinuta vestimentara cu o caciula de astrahan, Andreea poarta o ie barbateasca, iar Alina va incerca sa impresioneze juratii accesorizandu-si tinuta cu o fota.

Cele sase fete care au ramas in competitia pentru premiul de 100.000 de lei si o cariera in televiziune vor bucura telespectatorii cu o intrare grandioasa pe platoul emisiunii si vor face pace, moment in care vor incinge o hora romaneasca.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Nu ratati o editie speciala a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata astazi, 1 decembrie, de la ora 17:00, la Kanal D!

 

Taguri: