“Bravo, ai stil!” revine, de azi, de la 16.30, la Kanal D! Telespectatorii vor afla cine sunt cele 14 noi concurente!

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 15:26

Asteptarea a luat sfarsit! Astazi, la ora 16:30 la Kanal D va fi difuzata premiera sezonului doi “Bravo, ai stil!”.

Tot astazi, telespectatorii vor afla cine sunt cele 14 fete care vor intra in cea mai stilata competitie a vietii lor. Tinerele se vor duela, vor lega prietenii sau isi vor nimici “inamicii” atunci cand se vor simti amenintate. Totul, pentru marele premiu – suma de 100.000 de lei si o cariera in televiziune! Una dintre noutatile acestuie sezon este data de faptul ca cea care se va clasa pe cel de-al doilea loc va intra in posesia unui autoturism.

De asemenea, telespectatorii vor avea inca un motiv de bucurie: Silvia, castigatoarea primului sezon “Bravo, ai stil!” va fi parte din acest proiect; aceasta se va afla in permanenta alaturi de fete in culise, si le va sfatui pe acestea in ceea ce priveste tinutele si aparitiile lor de-a lungul show-ului.

Dintre cele peste 4.000 de fete care s-au prezentat la castingul pentru noul sezon “Bravo, ai stil!”, doar 14 au reusit sa treaca de rigorile acestuia si sa aiba sansa de a demonstra juratilor si telespectatorilor ca au stil.

Asteptarile juratilor sunt foarte mari in ceea ce priveste prima lor aparitie pe scena “Bravo, ai stil!”, avand in vedere ca fetele au urmarit primul sezon si stiu deja ce le asteapta si cat de dura e competitia.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Tinutele extravagante ale prezentatoarei si ale juratilor emisiunii, decorul spectaculos, demn de un cat walk, jocurile de lumini si arificii, vor face din “Bravo, ai stil!” un adevarat spectacol.

Nu ratati marea premiera a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata astazi, la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri: